Palvelut

Pihlajiston Soinnussa on panostettu arjen sujuvuuteen ja turvalliseen asuinympäristöön. Laadukkaat vuokra-asunnot sijaitsevat kauniilla Pihlajiston asuinalueelle, jossa kaikki lähipalvelut ovat samassa naapurustossa. Tuotamme tulevan kotisi palvelut yhteistyössä Kotipalvelu Päiväkummun kanssa.

Asukkaana sinulla on käytössäsi arkea helpottavia palveluita, joista osa sisältyy kuukausivuokraan. Jotta sinä voisit keskittyä arjessa iloa tuoviin asioihin, olemme tehneet palveluiden käyttämisen sinulle sujuvaksi.
Taloon nimetty palveluavustaja auttaa sinua pienissä arjen askareissa, jotka voivat olla esimerkiksi lampun vaihtaminen tai sähkölaitteiden käytön avustaminen. Koulutettu henkilökunta pystyy auttamaan myös pienissä sairaanhoidollisissa asioissa, kuten verenpaineen mittauksessa tai haavanhoidossa.

Asunnon kuukausivuokralla saat myös kaiken tämän:

Lisäpalvelut

Pihlajiston Soinnun asukkaana sinun on mahdollista ostaa kauttamme myös lisäpalveluita, jotta arkesi olisi vielä entistä sujuvampaa ja helpompaa. Palvelut tuottaa Kotisiivous Päiväkumpu ja Kotipalvelu Päiväkumpu.

Palveluihin liittyvät kysymykset:
Kotipalvelu Päiväkumpu Oy
045 636 1252
maiju.suomela@paivakumpuhoiva.fi

Alueen lähipalvelut

Pihlajisto on luonnonläheinen paikka asua ja elää. Puolen kilometrin päässä virtaa Vantaa-joki, jonka vartta voi kävellä vaikka Vanhankaupungin lahdelle saakka. Vain kahden kilometrin päässä on upea suojeltu Lammassaari pitkospuineen. Lähikauppaan on matkaa 50 metriä ja Raide-Jokerin pysäkille saman verran. Raide-Jokerilla pääsee alle kymmenessä minuutissa Oulunkylän kattavien palveluiden äärelle ja vartissa Itikseen. Pihlajistossa arki ja elo on siis aidosti sujuvaa.

HELPOT JA NOPEAT YHTEYDET PALVEUIDEN ÄÄRELLE SAAVAT ARJEN TUNTUMAAN VAIVATTOMALTA.

Oulunkylä 5 min
Itäkeskus 15 min